Monday, November 15, 2010

Red BuLL & 100plus OMG!!!!

Red BuLL & 100 Plus
        wazzup... wasaber... just wanna share bout  new menu drink[maybe] kenen wahhaa.... 3 weeks ago didn't remember what date tu.. my brother ask me to try this menu coz  that time kan i'm so so tired so he suggest lar to me kenen this menu... so mau tak mau i go try.. 1st time i drink nothing happen, so i go ask my brother.. "
 Conversation between me and my brother

Soujiro: weii tiada apa pun berlaku?" apa lar effect kenen lepas minum 2? 

Max: kau minum sekaligus atau sikit-sikit?

Soujiro: Sikit-sikit kenapa?

Max: owh patutlar.. ada effect juga tu tapi lambat lar, kalau mau cepat, minum sekaligus

Soujiro: duiii ini orang tidak bagitau orang awal-awal pun mau minum sekaligus

So, i go buy again redbull & 100++. this time saya minum sekaligus.. fuhhhhhhh..... nyaman ging.. habis saja saya minum terus macam bertenaga a.k.a hyperactive.. itu otak saya pun gila² sudah wahahha.....tapi memang best lar lepas minum ni minuman saya terus segar and bikin ketagih hahaha... 

Warning* ini benda bikin ketagih so kalau sesiapa mau try tu, tanggung risiko sendiri hohoho... and remember dont try drink this at midnight or u cant sleep till morning wahahahha~~ good for kelawar malam.. wahaha my language campur² sudah.. janji kamurang faham lar kalau tidak faham.. Rujuk kamus Soujiro tom limited edition power by Beyond Imagination
Red Bull and 100++

Yummy :D


2 comments:

  1. macam sadap... teman sejati tym buat assgn ne... hehehe....

    ReplyDelete